Location,786 Spyglass Blvd Fordyth, IL 62535
+217-791-5116/312-623-9710
ibrahim.elmo@gmail.com

Двойката се търгуваше ваксини на Twitter за миналата година не успяха преговори за безспорен тежката битка титла между Джошуа и Дионтей Уайлдър.

Taltalle Relief & Development Foundation

Двойката се търгуваше ваксини на Twitter за миналата година не успяха преговори за безспорен тежката битка титла между Джошуа и Дионтей Уайлдър.

Рейнджърс регистрирани по-рано интерес към нападателя, но Addicks никога не са били притеснени от перспективата да таймер 5 минути го премести в Шотландия. Брентфорд също имаше оферта от £ 500,000 отказа за Гринуич родения нападателя по-рано този месец. Чарлтън момента са на четвърто място в Първа лига, пет точки зад лидерите Лутън.

Дейвид Хей и Тони Bellew и съперничество датира много по-далеч от тези два мача, според колегите в тежка категория Дейвид Прайс. talkSPORT има живо и изключително национално радио коментар на Тони Bellew срещу Дейвид Хей 2 в събота вечер. Бившият шампион на Британската общност, каза talkSPORT двойката посрещна любител боксов клуб през 2005 г. и Haye озова от грешната страна на пердах.

Той каза: Тони и аз бяхме около 21, но Haye се бореше за британската титлата. Той се приближи до Ливърпул в нашия аматьорски клуб да спаринг с нас двамата, за да се подготви за борбата му. Той взе малко на поставяне!

Bellew смая неговия противник март 2017 с единадесетия кръг спиране на година след драматичен сблъсък. The Hayemaker, който бе тежко ранен в средата на първото борбата, ще се търси, за да си отмъсти, когато двойката се срещнат отново тази вечер.

Но Цена каза шоуто Weekend Спорт закуска той нямаше т да се изненадвате от повторение на предишния мач. Той добави: Това ще бъде предпазлив афера за първите шест кръга.

Ако първите шест кръга са близки тогава тя ще остане такава и през цялото време на борбата, но ако някой гради на олово рано в борбата, който е зад ще трябва да започнем да рискува. Това е, където можете Ще получите нещо драматично като нокаут.

1 Нюкасъл защитник Стивън Тейлър Вратар Стюарт Тейлър е била отново подписано от Манчестър Сити, само девет дни, след като той бе освободен от клуба. Бившият Арсенал и Астън Вила вратаря, 29, направен само един вид миналия сезон и беше смятан за количества, надхвърлящи необходимото след завръщането на Джо Харт от един сезон, заем в Бирмингам. шансовете за участието на този термин Тейлър все още изглеждат отдалечени, но той е подписал двугодишен договор и ще се очаква да натиснете Харт за фланелка в началото на кампанията, с първи избор Шей Гивън още се възстановява от контузия на рамото.

Пари Сен Жермен звезда Килиан Mbappe е вече върха на трансфер списъка с желания президент на Реал Мадрид Флорентино Перес това лято. Нападателят на Франция е най-резултатен Лига 1 с 26 гола през този сезон – и е бил избит сменяте Париж за Мадрид след само два сезона.

2 Килиан Mbappe е с участието на ПСЖ и Франция Това би било добра новина за Челси, които биха могли да задържат звездата мъж Еден Азар ако Mbappe извърши големи пари ход на Бернабеу. отряд на Реал е в отчаяна нужда от основен ремонт, след като падна от Шампионската лига миналата-16 и зад Ла Лига лидерите Барселона с 12 точки. И испански изход AS иск Перес вижда Mbappe като идеален заместител на Кристиано Роналдо, който се присъедини към Ювентус миналото лято.

20-годишният мъж се смята за нещастен с ПСЖ след клубът му глобени € 180 000 за включване закъсняват с работна среща на екипа по-рано този месец. Френските гиганти също отпадна от Шампионската лига миналата-16 от Манчестър Юнайтед, който е възпрепятствал надежди за спечелване на всички индивидуални награди Mbappe му.

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ ФУТБОЛ GOSSIP Ман Юнайтед ход за Ювентус асо, Арсенал да кацне wonderkid, плюс Спърс актуализация LIV-LEY STUFF Джейк Ливърмор мрежи страхотен удар като Уест Бром ръб покрай Бирмингам 3-2 НЕ каша наоколо Клод Макелеле, след като обеща да сложи Барселона легенда в болница Живей talkSPORT 2 Уест Бромич срещу Бирмингам: Потокът на живо коментар и потвърди екипи на живо по TS2 Портсмут срещу Съндърланд: Checkatrade Trophy окончателно да смачка отсъствия много мило Ман Юнайтед да плати Молде £ 1 млн след назначаването нова ера Оле Гунар Солскяер е футболна асоциация обявява Марк Billingham като мениджъри нов главен изпълнителен директор да предприеме действия във Висшата лига подготвени да поемат отбори извън терена в случаи на расизъм “, което е направил HIS BIT” Бивш шеф Шотландия казва, че ще даде “втори шанс” на живо по talkSPORT Уест Хем срещу Евертън Адам Джонсън: Ексклузивен коментар , Стартът време и екип новини Той също е предложено ПСЖ може да бъде принуден да спечелят от Mbappe и бразилската суперзвезда Неймар, ако Cour т Спортния арбитражен (CAS) ги принуждава да се балансира книгите. Реал Съобщава се опита да влезе френската младежа от Монако през 2017 г., но Перес не искаше да се отърве борят напред Гарет Бейл по това време.

С Роналдо вече са си отишли, обаче, и все пак клубът да бъде намерен заместник, Real началници се казва, за да видите Mbappe като мъжът да поеме мантията му. ход 2 опасност за Мадрид изглежда сега може да бъде под съмнение Челси, междувременно са отчаяни, за да задържат талисман напред опасност, след като те са били удари с забрана за прехвърляне на гнездото два прозореца. Други доклади в Испания предполагат, белгийската ас вече се съгласи да се присъедини към Реал Мадрид през лятото, но предложение за цена от около £ 100 метра сините “се оказва препъни-камък. World Cup победител Mbappe със сигурност ще командва огромна такса, за да го вземе от ПСЖ, който се разклони от £ 165.7 метра, за да подпише с него за постоянно от Монако миналото лято, а има и сериозни съмнения испанските гиганти могат да си позволят и двамата играчи в същия прозорец.

промоутър Антъни Джошуа Еди Хърн влязоха в спор в социалните медии с шефа Showtime Стивън Еспиноза в понеделник вечер. Двойката се търгуваше ваксини на Twitter за миналата година не успяха преговори за безспорен тежката битка титла между Джошуа и Дионтей Уайлдър.

2 Антъни Джошуа се насърчава от Еди Хърн и Matchroom Хърн направлява кариерата на Джошуа като промоутър му, докато Еспиноса участва от страна Уайлдър като шампион WBC е приведено в съответствие с американския телевизионен оператор Showtime. Преговорите за двубоя станаха горчиви и се сринаха през 2018 г. с един от най-спорните точки е на американеца $ 50million оферта за AJ да вземе борбата в САЩ.

2 Стивън Ezpinoza (вляво) трябваше Антъни Джошуа подписа на Showtime 2016-2018 Някои вярват, това предложение е просто уловка и този лагер Уайлдър се опитва да излъчва борбата на BT Sport във Великобритания, а не на канала Джошуа е подписан до – Sky Sports. В отговор на тези твърдения, Еспиноса туитна вентилатор, който договор е изпратен на Matchroom което обяви Sky ще получи телевизионните права на Великобритания в края на краищата – нещо Хърн веднага оспорено като Stone Cold лъжи “Stone Cold лъжи.”. – Еди Хърн (@EddieHearn) 25 февруари 2019 г. В интервю Хърн продължи да оспори шефа Showtime да разкрие трябвало договора, така Еспиноса отговори с по-долу екрана посочва Sky ще бъде дистрибутор заплащане-на-оглед Великобритания.

През цялата ситуация с офертата от $ 50million, промоутър на Джошуа настояваше, че никога не е получил договор и запазва позицията си, настоявайки своя съперник произвежда пълния документ. Показване на поръчката ви е изпратил – Еди Хърн (@EddieHearn) 25 февруари, 2019 Еспиноса след това свързан с една статия, в която Хърн заяви той бе получил “оферта” от Уайлдър, на което британецът отговори смее и да настоява за “офертата” е била много по-различна от действително договор.

Най-EXEC Showtime след това заяви, договор подробно, три страници се изпращат и получават, но Хърн отново категорично отрече това беше вярно. 😂😂😂 така че сега ти казват личното имейла от Уайлдър (това е един параграф) предлагане $ 50 м е договор !!!! Хахаха – договорът е бил поискани и не са изпратени? – Еди Хърн (@EddieHearn) 25 февруари 2019 !!! Повтарям, въпреки исканията ние никога не получи една страница, 3 страница, или 50 договора страница.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *